Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
Choko snacks
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Ristede rosenkål med valnødder & appelsindressing
Salat
20 min
Serveringer: 4
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
300 g rosenkål
1 rødløg
2 spsk smør
salt og peber
80 g valnøddekerner
1/2 bdt bredbladet persille
Appelsindressing
skal og saft fra 1 økologisk appelsin
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
1 spsk ahornsirup eller flydende honning
salt og peber
Rengør rosenkålene og halver dem.
Pil rødløget og hak det fint.
Smelt smørret på en varm pande og svits løgene indtil de flader sammen, cirka 4-5 minutter.
Tilsæt herefter rosenkålene og steg videre i 10 minutter, til de begynder at tage farve.
Hak valnødderne groft og kom dem på panden sammen med hakket persille – rør det hel godt rundt.
Appelsindressing
Pisk appelsinskal og -saft, balsamicoeddike og ahornsirup sammen og smag til med salt og peber.
Fordel dressingen over grøntsagerne og lad det koge ind i 2-3 minutter.
Anret salaten på et stort fad og server med det samme.
Ingredienser
300 g rosenkål
1 rødløg
2 spsk smør
salt og peber
80 g valnøddekerner
1/2 bdt bredbladet persille
Appelsindressing
skal og saft fra 1 økologisk appelsin
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
1 spsk ahornsirup eller flydende honning
salt og peber
Fremgangsmåde
Rengør rosenkålene og halver dem.
Pil rødløget og hak det fint.
Smelt smørret på en varm pande og svits løgene indtil de flader sammen, cirka 4-5 minutter.
Tilsæt herefter rosenkålene og steg videre i 10 minutter, til de begynder at tage farve.
Hak valnødderne groft og kom dem på panden sammen med hakket persille – rør det hel godt rundt.
Appelsindressing
Pisk appelsinskal og -saft, balsamicoeddike og ahornsirup sammen og smag til med salt og peber.
Fordel dressingen over grøntsagerne og lad det koge ind i 2-3 minutter.
Anret salaten på et stort fad og server med det samme.
Lignende produkter
VALNØDDER
80 g
Lignende opskrifter
Falafelsalat med myntedressing
Spidskålssalat med tahindressing
Linsepandekager med tomatsalsa
Nytårssalat med ristede pinjekerner, gedeost & bagte tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent