Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
Choko snacks
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Grønkålssalat med bagt græskar & hasselnødder
Salat
20 min
Serveringer: 4
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
½ hokkaidogræskar, gerne økologisk
2 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
salt og peber
75 g grønkål
50 g hasselnøddekerner
50 g tranebær
Dressing
2 spsk olivenolie
1 tsk honning
1 tsk grov sennep
saft fra ½ citron
salt og peber
Halver græskaret og fjern alle kernerne.
Skær det i tynde skiver på ca. ½ centimeters tykkelse.
Riv eller pres hvidløgsfeddene og rør dem i olivenolien sammen med salt og peber.
Vend græskarskiverne med hvidløgsolien og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 25-30 minutter.
Rengør grønkålen og fjern midterstokken.
Snit den helt fint og kom den i en skål.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
Hæld dressingen over grønkålen og masser den let.
Fordel grønkålen på et stort fad og fordel de bagte græskarskiver oven på grønkålen og drys til sidst med grofthakkede hasselnødder og tranebær.
Hvis du vil pifte salaten yderlige op, kan du tilsætte feta til salaten.
Ingredienser
½ hokkaidogræskar, gerne økologisk
2 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
salt og peber
75 g grønkål
50 g hasselnøddekerner
50 g tranebær
Dressing
2 spsk olivenolie
1 tsk honning
1 tsk grov sennep
saft fra ½ citron
salt og peber
Fremgangsmåde
Halver græskaret og fjern alle kernerne.
Skær det i tynde skiver på ca. ½ centimeters tykkelse.
Riv eller pres hvidløgsfeddene og rør dem i olivenolien sammen med salt og peber.
Vend græskarskiverne med hvidløgsolien og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 25-30 minutter.
Rengør grønkålen og fjern midterstokken.
Snit den helt fint og kom den i en skål.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
Hæld dressingen over grønkålen og masser den let.
Fordel grønkålen på et stort fad og fordel de bagte græskarskiver oven på grønkålen og drys til sidst med grofthakkede hasselnødder og tranebær.
Hvis du vil pifte salaten yderlige op, kan du tilsætte feta til salaten.
Lignende produkter
TRANEBÆR
125 g
HASSELNØDDER
110 g
Lignende opskrifter
Falafelsalat med myntedressing
Spidskålssalat med tahindressing
Linsepandekager med tomatsalsa
Ristede rosenkål med valnødder & appelsindressing
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent